Κρήτη: Τον ξυλοφόρτωσε άγρια μπροστά στο παιδί του!

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε το βράδυ του Σαββάτου από κάτοικο της ευρύτερης περιοχής του Μυλοποτάμου, ένας Ινδός, οικονομικός μετανάστης, που ζει και εργάζεται στο Ρέθυμνο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα Ρεθεμνιώτικα Νέα, το θύμα, έχοντας τον 13χρονο γιο του στο αυτοκίνητο του, ξεκίνησε από τον Σταυρωμένο για να πάει στο Πέραμα. Όταν έφτασε στο χωριό Χάνι Αλεξάνδρου, σε κάποιο σημείο του δρόμου συναντήθηκε με οδηγό άλλου οχήματος, ο οποίος βγήκε από το αυτοκίνητο του και τον ξυλοφόρτωσε άγρια, κυνηγώντας τον μάλιστα στα χωράφια, όπως αναφέρουν συγγενικά πρόσωπα του Ινδού. Αμέσως μετά την πράξη του εξαφανίστηκε.
Σε βοήθεια του θύματος έσπευσαν κάτοικοι του χωριού που ήταν μάρτυρες του περιστατικού. Τραυματισμένος στα χέρια και στα πόδια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος μέχρι χθες.
Είναι άγνωστος ο λόγος της επίθεσης που δέχτηκε ο Ινδός.
Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο οδηγοί λογομάχησαν για το ποιος τους είχε προτεραιότητα στον δρόμο. Από το περιβάλλον του θύματος πάντως υποστηρίζεται ότι το θύμα εδάρη χωρίς να γνωρίζει τον λόγο κι ότι επίσης δεν είχε ξανασυναντήσει και δεν γνώριζε τον δράστη.
Για το περιστατικό υπεβλήθη μήνυση από το θύμα στην αστυνομία, η οποία από την έρευνα της κατέληξε στην ταυτότητα του δράστη. Ωστόσο δεν έγινε εφικτή η σύλληψη του στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί